Generelt

Hjem låneansøgninger gjort nemt

Endelig har du fundet din drømmebolig. Du har søgt over det hele og er klar til at købe den. Før du endda gøre dit tilbud skal du opsøge finansiering først. I nogle tilfælde er det lettere at have en forhåndsgodkendelse i hånden før du foretager nogen finansielle engagement gennem en kontrakt. Hvorfor får din håb når du køber hjem, når du kan købe med sikkerhed og vente efter tabellen afvikling. Før du kan købe noget, skal du få accepteret af en velrenommeret långiver. Der er meget, du skal kende, da dette vil være den største køb, du nogensinde vil gøre. Du skal udfylde et lån ansøgning først.
Som med enhver pantet applikation skal du give de nødvendige oplysninger til långiver, så de kan veje mulighed for at give dig lånet. Disse oplysninger er baseret på din finansielle billede. Det består af dit CPR-nummer, dato for fødsel, og hvor du har arbejdet for de sidste 3 år. Denne information vil give långiver et godt billede om dit forbrug vaner gennem en kredit score. Afhængigt af score selv, långiver vil gøre en økonomisk beslutning om at tillade eller nægte din anmodning. Du kan også nødt til at forklare visse forhold i dit liv som et jobtab eller kreditvurdering ikke bør de være op til pari.
Efter at have afsluttet programmet pant gennemgang, får du et beløb, som du har råd til. Normalt er salgsprisen for hjemmet baseret på 3½ gange din årlige indkomst. Det svarer også til procentdelen af gæld til indkomst ration bestemmes af FHA (Federal Housing Authority). Skal du opfylde disse retningslinjer vil du blive givet et grønt lys til at gå og kigge efter et hus i dette interval. Du kan muligvis betale mere, bør du have en betragtelig depositum. Der er også programmer, som du kan bruge til at komme ind i et hus med kun 3% ned. Nogle långivere beder om, at du udfylder det boliglånet ansøgning i person snarere end online så at de kan besvare eventuelle spørgsmål i løbet af processen.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.