Generelt

Gæld og Bill konsolidering Basics

Ønsker ingen at komme ind i gæld, men mange mennesker kan ikke undgå det og gæld og bill konsolidering er én måde at de kan overtage kontrollen over deres finanser. Konsolidering af gælden og bill kan hjælpe med at håndtere den gæld, som kan ske via ejerbolig, uddannelse og medicinske regninger. Hvis du ikke har kunnet undgå at falde i gæld er det vigtigt at arbejde på din gæld og bill konsolidering til at vurdere, hvor meget du faktisk skylder før du finde måder til at betale det hele ud.
Konsolidering af gælden og bill selve er simpelthen processen med at tilføje op alle dine udestående gæld og så se hvor meget du kan rimelighed råd til at betale hver måned. Den enkleste måde at gøre dette er at arbejde ud din disponible indkomst og sammenligne det med din månedlige gæld og bill konsolidering samlede. Du vil finde at det beløb, du har til rådighed til at betale off din gæld og bill konsolidering af samlede er ikke nok, men der er ingen grund til panik.
Næste fase er at finde ud af hvilken procentdel af din gæld og bill konsolidering samlede hver af dine kreditorer repræsenterer. Det er vigtigt at gøre dette for at være i stand til at komme med et realistisk tilbud om reduceret afdrag til dine kreditorer. For eksempel, hvis din gæld og bill konsolidering af samlede er $2000 og din tilbagebetaling til er X kreditor $200 så du tage 200, divideret med 2000 og derefter multipliceres resultatet med 100 for at give dig en procentdel. I dette tilfælde er resultatet 10%. Derfor ved du, at 10% af din samlede konsolidering gæld og bill er X kreditor. Nu ser du, hvad du rent faktisk har råd til at betale X kreditor fra din disponible indkomst. Din disponible indkomst er det beløb, du har, kommer i hver måned minus de væsentlige regninger som pant, utilities og mad. Det beløb, du vil betale X kreditor er 10% af denne disponible indkomst. For eksempel, har du beregnet, at din disponible indkomst er $1200. At finde ud af hvad 10% dette er simpelthen tage 1200, ganger det med 10 og derefter dividere svaret med 100. Resultatet er $120. Derfor ville du være i stand til at råd til at betale den nedsatte sats $ 120 per måned i stedet for de $200 at der i øjeblikket kræves fra din gæld og bill konsolidering
Når du har beregnet de overkommelige beløb for at betale hver af dine kreditorer på din gæld og bill konsolidering liste skal du kontakte dem for at fremsætte deres forslag. Hvis du forklare de fleste kreditorer at du udfører en konsolidering af gælden og bill men ikke ønsker at tegne en gæld og bill konsolidering forværrer problemet de højst sandsynligt vil arbejde sammen med dig. En gæld og bill konsolidering lån bør altid være den sidste udvej.
Tage en vis gæld og Bill konsolidering grundlæggende her-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.